De Polar A360 is een sporthologe en Fitnesstracker met hartslagmeter.

De Polar A360 meet de gehele dag je activiteiten en rustmomenten en kan tijdens activiteit ook de hartslag meten.


Polar Sporthorloges

Polar is al jarenlang marktleider op het gebied van hartslagmeters en sporthorloges. Met name de nauwkeurige hartslagmeter met behulp van de sensor op de borstband is bij Polar zeer goed uitgevoerd.

De Polar A360 heeft geen borstband meer nodig (alleen nog eventueel voor het nauwkeurig bepalen van de HFmax). De hartslagmeting wordt uitgevoerd met een hartslagmeter door middel van lichtmeting op de pols.

Polar A360 functionaliteiten

Polar Mijn Dag

De ‘Mijn dag’functionaliteit geeft een kort overzicht van de activiteiten van de huidige dag. Deze kan op ieder moment op het Polar A360 display worden weergegeven.

Dit is het percentage van je totale dagdoel, aantal stappen, afgelegde afstand en aantal verbrande calorieƫn.

Als er op die dag ook nog sportactiviteiten zijn uitgevoerd, dan worden deze als een attachment aan de mijn dag samenvatting gekoppeld.

Polar Hartslagmeter

De Polar A360 heeft een ingebouwde hartslagmeter. Deze hartslagmeter meet vrij nauwkeurig de hartslag op de pols via twee groene leds. De hartslagmeter kan handmatig worden ingeschakeld voor een tussentijdse hartslagmeting, of wordt automatisch ingeschakeld bij het activeren van een sportprofiel.

Polar Sportprofielen

Je kunt in je Polar A360 voorgedefinieerde sportprofielen laden. Hiermee kun je zelf een menu samenstellen van de sportactiviteiten die jij regelmatig doet. Zodra je gaat sporten selecteer je op het display van je Polar A360 de betreffende sportactiviteit. De geleverde inspannnig zal nu in relatie worden gebracht met het geselecteerde sportprofiel. Na het afsluiten van de activiteit wordt de geleverde inspanning omgerekend op basis van het sportprofiel en ook opgeslagen onder deze sportactiviteit. 

Polar Flow

Alle data van de Polar A360 wordt via Bluetooth, naar een app op op je smartphone of tablet, verzonden naar de cloud applicatie Polar Flow.

In Polar Flow wordt de Polar A360 data verwerkt tot grafieken en andere informatie om zo een inzicht te geven in de dagelijkse inspanningen maar ook in de sportprestaties.

Ook geeft Polar Flow advies over je dagelijkse activiteiten en hoe je nog gezonder kunt leven door je activiteiten aan te passen.

Polar Flow activiteiten
Polar Flow activiteiten overzicht

Horloge aanbiedingen

{loadposition articlefeed}