Het UEFA EK voetbaltoernooi 2020 zou plaatsvinden in 12 landen van Europa.

Door de Coronacrisis is het EK 2020 verplaatst naar 2021 van 11 juni 2021 – 11 juli 2021.

De kwalificatie

De kwalificatie werd gespeeld onder de nieuwe bondscoach Ronald Koeman.

Loting en speelschema

De loting voor de kwalificatie ronde vond plaats op zondag 23 februari 2014 in het Palais des Congrès Acropolis in Nice.

Nederland is ingedeeld in Poule A en zal hierin spelen tegen:

  • Tsjechie
  • Kazachstan
  • IJsland
  • Turkije
  • Letland.

Poule Kwalifcatiewedstrijden Nederlands elftal

Voetbal Gadgets EK 2021

Jumbo Snollebollekes juichcape

Deze sportzomer gaan we allemaal van links naar rechts met de enige echte Snollebollekes juichcape! Zo moedig je als superfan het Nederlands Elftal aan en maken we er een oranje feestje van. De juichcape is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen.

Lidl Fluoranje outfit

 De wedstrijden moeten nog beginnen, maar de oranjekoorts barst al langzaam los! En omdat Nederland van oranje, lekker uitdossen én van fanatiek supporter zijn houdt, hebben we een giga EK-assortiment die dit allemaal omvat. Deze oranjezomer bent u met Lidl oranjer dan oranje, namelijk: fluoranje! Spaar nu ook mee voor een complete EK-outfit, zoals een fluoranje T-shirt, fluoranje joggingbroek, fluoranje leggings, fluoranje slippers, sokken, mondkapjes en nog véél meer!

Holland Heineken Hemd

Vier de oranjezomer in stijl met het Holland Heineken Hemd! Dé outfit voor elk moment, van Koningsdag tot de Olympische spelen. Hij zit verpakt in het Heineken 9-pack! Ga dus snel naar de winkel bij jou in de buurt en haal je Hemd in huis!

holland heineken hemd

Humor