Candy Crush is het spel waarbij je zoveel mogelijk snoepjes moet wegspelen kampt soms ook met problemen en storingen. Hierbij wat tips om Candy Crush problemen op te lossen.


Candy Crush

Candy Crush Saga is de zomerhit van 2013 op het gebied van mobiele spelletjes met meer dan 45 miljoen spelers per maand. Candy Crush is als gratis App beschikbaar voor iPhone, iPad en Android telefoons en tablets. Candy Crush is gratis te downloaden in de AppStore en de Android Playstore. Candy Crush kan eventueel ook op je windows pc gespeeld worden via Zylom.
Candy Crush kan helaas niet gespeeld worden op de Blackberry.

Candy Crush problemen oplossen

Soms loop je tijdens het spelen van Candy Crush tegen (technische) problemen aan. Het oplossen van deze problemen kan erg lastig zijn. Daarom hier wat tips om problemen op te lossen.

 1. Candy Crush connection error oplossen
  Dit kan een versieprobleem zijn. Verwijder de Candy Crush app en installeer deze opnieuw met de nieuwste versie. Probleem kan hiermee verholpen worden.
 2. Candy Crush loopt vast
  Soms helpt het om je telefoon of tablet opnieuw op te opstarten. Ook het resetten van de Candy Crush app data kan een oplossing geven, maar hiermee gaan wel je levels verloren.
 3. Geen levens meer
  Natuurlijk kun je levens kopen, maar je kunt ze ook gratis krijgen door te wachten op de aangegeven tijd of om vrienden te vragen om een leven te schenken.

Candy Crush Resetten

 1. Candy Crush resetten
  Wil je helemaal overnieuw beginnen met Candy Crush? Verwijder de app inclusief gegevens en installeer opnieuw.