This website is using cookies
×
Gaming artikelen

Wordfeud is een woordspel waarmee je met 7 letters woorden maakt. Wordfeud woorden kun je maken met een woordenboek of woordenlijst. Gebruik zoveel mogelijk letters en krijg bonuspunten via de letterwaarde en de woordwaarde.

Wordfeud is de digitale versie van Scrabble. Als er in de Wordfeud app problemen optreden, dan hebben wij tips om deze Wordfeud problemen op te lossen.

Wordfeud is een woordspel waarmee je met 7 letters woorden maakt. Wordfeud woorden kun je maken met een woordenboek of woordenlijst. Gebruik zoveel mogelijk letters en krijg bonuspunten via de letterwaarde en de woordwaarde.

Candy Crush is bijna net zo verslavend als het snoepgoed in Candy Crush. Het doel van Candy Crush is om zoveel mogelijk snoepjes weg te spelen.  Combineer snoepjes om speciale snoepjes te krijgen zoals het gestreepte snoepje, het verpakte snoepje en het regenboogsnoepje. Combineer daarna deze speciale snoepjes voor speciale effecten zoals de Super Stripe en Mega-Candy waarmee direct veel snoepjes weggespeeld worden.

Candy Crush het spel waarbij je zoveel mogelijk snoepjes moet wegspelen kampt soms ook met problemen en storingen. Hierbij wat tips om Candy Crush problemen op te lossen.

Nintendo Wii (spreek uit 'wie'),  werd geïntroduceerd in 2006 en was Nintendo's spelcomputer en fitnessconsole voor thuis.
De Nintendo Wii spelcomputer en zijn bewegingsgevoelige controllers, de Wii-afstandsbediening, zijn zo ontworpen dat iedereen van de spellen kan genieten, ongeacht diens mogelijkheden of ervaring. Nintendo Wii is daarnaast meer dan een spelcomputer. Met de ingebouwde Nintendo Wii-kanalen kun je over het internet surfen, je digitale foto's bewerken, het nieuws en het weer bekijken en nog veel meer.

De Nintendo Wii is intussen al weer een oudere spelcomputer.
De eerste introductie van de Wii was al in 2006.

Het is dus goed mogelijk dat er intussen onderdelen van de Wii kapot zijn.
Door de redelijk simpele en compacte opbouw van de Wii is het goed mogelijk om de Wii zelf te repareren en zo de levensduur te verlengen.

De nieuwste rage in de zomer van 2016 op gamegebied was het spel Pokémon GO van Nintendo. De gratis Pokemon Go game werd in korte tijd een game hit over de hele werdeld onder zowel kinderen als onder volwassenen.

Zowel voor nieuwe spelers als ook voor gevorderde Pokemon Go trainers hebben we tips om het Pokémon-spel naar het volgende level te brengen.

Ben je nog geen lid van XBox Live, start dan met XBox Live en ontvang direct 1 maand gratis Gold lidmaatschap.

Heb je al XBox Live, en krijg je de melding dat het abonnement gaat verlopen?

Kijk dan vooraf goed rond naar aanbiedingen en kortingen om XBox Live te verlengen.

Je gebruikt je Microsoft Xbox console dagelijks, natuurlijk niet alleen om te gamen, maar ook om naar Netflix te kijken.

Als je Xbox dan ook plotseling kapot is, dan is reparatie snel noodzakelijk.
Voor deze reparatie moet je beschikken over de nodige informatie over de hardware en de onderdelen van de Xbox.

×

TOP