This website is using cookies
×
Internet

Heb je storing met Facebook?

Controleer hier of dit een Facebook storing is, of dat je een probleem hebt met je interne netwerk?

Op zoek naar een gratis Webcam Chat?

Maak gebruik van de vele Nederlandse webcamchats.Je kunt jezelf vaak gratis aanmelden in één van de vele chatrooms. Hier kun je deelnemen aan een bestaande webcam chat. Ook in het buitenland zijn vele webcam sites beschikbaar. Kies uit de lijst van chat sites en start direct met chatten.

Wordpress is één van de meest gebruikte Content Management System (CMS). Wordpress is populair door de eenvoudige interface en het grote aanbod van (gratis) templates en plugins.

Installeren van Wordpress is niet moeilijk, en kan in een aantal stappen handmatig of automatisch uitgevoerd worden.

Met Joomla 3 is de stap gemaakt naar een CMS dat zelf volledig responsive is en dat ook voor de template- en site bouwers, via bootstrap, ondersteuning biedt voor het bouwen van responsive websites.

Ga je op vakantie en wil je nu weten hoe het weer daar is, of hoe dat mooie strand er uit ziet?

Bekijk via vakantie webcams 24 uur per dag je favoriete vakantiebestemmingen. Bekijk hier een selectie van vakantie webcams op mooie locaties.

Op zoek naar een relatie of gewoon een gezellig gesprek?

Maak gebruik van de online datingmogelijkheden. Je kunt daten via een chatbox en zo in contact komen met willekeurige mede-daters.

Je kunt ook gestructureerd op zoek gaan naar een partner door je in te schrijven bij een datingsite. Als je kiest voor een dating site met een bepaalde doelgroep zul je ook automatisch met gelijkgestemde mensen in contact komen.

Op zoek naar een relatie of gewoon een gezellig gesprek?

Probeer online daten. Je kunt daten via een chatsite chatbox en zo in contact komen met willekeurige mede-daters.

Je kunt ook gericht op zoek gaan naar een partner door je in te schrijven bij een datingsite. Als je kiest voor een dating site met een bepaalde doelgroep zul je ook automatisch met gelijkgestemde mensen in contact komen.

Wat zijn de best beveiligde wachtwoorden. Hoe maak je een sterk wachtwoord?

Net zoals in de voorgaande jaren zijn '123456' en 'password' ook in 2016 de meest gebruikte wachtwoorden.

Beide wachtwoorden staan al jaren op de eerste en tweede plaats van de door Splashdata gepubliceerde lijst.
Die lijst is samengesteld op basis van ongeveer twee miljoen gehackte wachtwoorden.

Tot april 2014 was het in Nederland nog steeds toegestaan om muziek en films te downloaden voor eigen gebruik.

Nadat op 11 april 2014 het Europees Hof van Justitie besloot dat Downloaden van auteursrechtelijk materiaal, zoals films en muziek, niet is toegestaan uit illegale bron.

Op het internet is bijna alles op dit gebied beschikbaar en te downloaden. Voor dit downloaden wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een download client. Deze software zorgt voor het ophalen van de geselecteerde informatie uit nieuwsgroepen.

HTML code moet voldoen aan de standaard van W3C.

Als de HTML code niet voldoet, dan heeft dit gevolgen voor de layout, snelheid en SEO van de pagina.

Het is daarom verstandig om, via steekproeven, je pagina's te valideren.

Het vinden van eventuele problemen kan vrij lastig zijn, zeker als het om omvangrijke webpagina's gaat.

Het bouwen van een website heeft, net als het internet zelf, een revolutionaire ontwikkeling meegemaakt. In het begin werd de broncode (HTML) in een texteditor ingetypt. Deze werd dan met een FTP programma 'overgezet' naar de webserver. Daar kon dan het resultaat bekeken worden.

Hierna kwamen later de WYSIWYG editors zoals Frontpage en Dreamweaver. Hiermee was het mogelijk om direct in de editor het resultaat te zien van de gebouwde website. Ook het uploaden (synchroniseren) van de website op de server werd door deze programma's verzorgd.

Tegenwoordig zijn de CMS (Content Management Systemen) erg populair. Hierbij bevindt de hele website inclusief de editor zich op de webserver. Voordeel is dat je overal ter wereld togang hebt tot de FrontEnd (de website) en de BackEnd (de editor) via een internet browser. De nadruk komt ook meer te liggen op inhoud en vormgeving dan op specifieke web kennis zoals HTML.

De SEO (Search Engine Optimization) heeft als doel om een website zodanig te optimaliseren dat deze hoger scoort in de ranking van zoekmachines zoals Google.

Een hogere ranking in de zoekmachine zorgt er voor dat een website hoger komt in de zoekresultaten. De ultieme locatie is natuurlijk nummer 1 op pagina 1 van Google.

Aangezien er voor ieder zoekresultaat maar 1 nummer 1 kan zijn, is het dus van belang om zoveel mogelijk regels in acht te nemen om zo dit doel te bereiken.

SEO is NIET bedoeld om via illegale manieren een onterecht verkregen ranking te bemachtigen. Zoekmachines zoals Google zijn erg beducht op dit soort Black-SEO, en zullen sites afstraffen met een penalty als dit wordt geconstateerd.

×

TOP