This website is using cookies
×
Multimedia

De wereld van Multimedia is enorm in beweging. Tegenwoordig zijn de apparaten en technieken maar een paar jaar houdbaar. De tijd dat een TV wel 15 jaar mee moet is definitief voorbij.

De nieuwsre trend met Smart-TV, Oled schermen en glasvezel bieden ongekende mogelijkheden op het gebied van beleving en interactie.

Heb je storing met je KPN TV of Internet?

Controleer hier of dit een KPN storing is, of dat je een probleem hebt met je interne netwerk?

Werkt je Bose Soundtouch Home Cinema systeem niet meer, of heb je hebt problemen met het streamen van muziek of om verbinding te maken met je Bose speakers? Volg onze tips om storingen met je Bose Soundtouch systeem of Bose Soundtouch app op te lossen.

Werkt je Sonos Home Cinema systeem niet meer, of heb je hebt problemen met het streamen van muziek of het koppelen van je Sonos speakers? Volg onze tips om storingen met je Sonos systeem of Sonos app op te lossen.

Heb je storing met je Ziggo Televisie of Internet? Hoe kun je controleren of dit een storing bij Ziggo is of dat je een probleem hebt met je interne netwerk?

Kun je geen sport meer kijken zoals Ziggo sport Formule1, wij geven tips om je Ziggo storing op te lossen.

Platenspelers en muziek op vinyl worden steeds populairder. In de jaren 70 was de platenspeler naast het cassettedeck het medium om eigen muziek af te spelen. Met de komst van de CD werd de pllatenspeler verdrongen, maar deze is nu weer helemaal terug.

Met een Logitech universele afstandsbediening is het mogelijk om (bijna) alle apparaten met 1 afstandsbediening te bedienen.

Via eenvoudige software kun je de Logitech afstandsbediening instellen.

Storing op Netflix, wil je net lekker op de bank Netflixen, krijg je de melding dat Netflix niet beschikbaar is.

Hoe kun je controleren of dit een Netflix storing is of dat je een probleem hebt met je internet provider of het interne netwerk?

Per ongeluk je bestanden gewist van een SD kaart, of je SD kaart werkt niet meer?
Waarschijnlijk kun je de data nog herstellen. Tips om je foto's, video's en andere bestanden terug te halen.

De e-Book Reader ofwel e-Reader is in hoog tempo het 'analoge' papieren leesboek aan het vervangen. Steeds meer boeken worden digitaal uitgebracht en zijn daarmee nu ook beschikbaar voor de e-Readers en tablets.

Met name voor een (vlieg)vakantie is het gebruik van de e-Reader aan te bevelen. Geen gesjouw meer met kilo's boeken, die ook nog voor overgewicht in de bagage kunnen zorgen.

Door de compacte opslag van boeken (zwart-wit) en geen plaatjes, kunnen op een e-Reader veel boeken opgeslagen worden. Zo kunnen er op de standaard Sony PRS-T1 tot wel 1200 boeken opgeslagen worden.

Digitale TV is niet meer weg te denken. Bijna heel Nederland is intussen aangesloten op digitale TV en daarmee is de analoge TV aan het verdwijnen.

De beeldkwaliteit en het zenderaanbod van het digitale signaal overtreffen het analoge signaal. HD uitzendingen waren nooit mogelijk geweest zonder digitale TV.

Naast de traditionele ontvangst van TV signalen wordt er ook steeds meer internet TV toegepast. Hierbij is dus geen sprake meer van een TV signaal, maar wordt het TV signaal online gestreamt vanaf het internet. Hierdoor is het dus zelfs mogelijk om gratis digitale TV te ontvangen.

De ontwikkeling van audio en tv apparaten heeft de afgelopen 50 jaar een ware revolutie doorstaan.

Wie kent niet meer de buizenradio of buizen tv. Minutenlang wachten tot er eindelijk beeld en geluid uit kwam

Dit is niet meer te vergelijken met de huidige smart tv's en multimediaspelers.

×

TOP