Werkt je Bose Soundtouch Home Cinema systeem niet meer, of heb je hebt problemen met het streamen van muziek of om verbinding te maken met je Bose speakers? Volg onze tips om storingen met je Bose Soundtouch systeem of Bose Soundtouch app op te lossen.

Bose Home Cinema

Bose Soundtouch Home Cinema maakt het mogelijk om met behulp van draadloze speakers een home cinema systeem op te zetten. Maak van twee speakers in dezelfde kamer een stereopaar voor een nog krachtiger, rijker geluid. 

Het Bose Soundtouch systeem bestaat uit draadloze componenten die via het interne netwerk, zonder gebruik te maken van een bridge, met elkaar communiceren. Deze communicatie kan via de ingebouwde WiFi of vaste UTP aansluiting.

Soundtouch ondersteuning

Sonos werkt met de volgende services.

 • Apple Music
 • Spotify
 • Amazon Music
 • Deezer
 • TuneIn
 • Google Play Music
 • YouTube Music

Soundtouch problemen oplossen

Soundtouch app werkt niet

De Sonos app is beschikbaar voor iOS en Android. Met de Sonos App bedien je de Sonos apparaten en kun je rechtstreeks muziek afspelen of radio zenders kiezen.

 1. Sounstouch app netwerk
  Krijg je geen verbinding met je Soundtouch apparaten via de app?
  Controleer of je mobiel, computer of tablet is verbonden met hetzelfde wifi netwerk als de Bose Soundtouch componenten.
 2. Soundtouch app versie
  Zorg er voor dat je altijd de laatste versie hebt van de Bose Soundtouch app. Als er verbindingsproblemen met je Soundtouch systeem zijn, controleer dan eerst of er nog updates beschikbaar zijn voor de Soundtouch app.
 3. Router resetten
  Schakel je wifi router voor 30 seconden uit. Schakel de wifi router weer in en wacht tot het wifi netwerk weer actief is. Probeer nu opnieuw te verbinden met de Soundtouch app.

Soundtouch 300 Soundbar

Werkt je Soundtouch Soundbar niet meer, controleer dan het volgende:

 1. Staat er spanning op de soundbar.
 2. Herstart Soundbar
  Maak de stroomkabel los, wacht even en sluit de soundbar weer aan