This website is using cookies
×

Wonen - Aluminium

Boeken en kantoorartikelen

Aluminium Korting

Korting Breekmesje 13,5 Cm Zwart Afbreekmesje uitschuifmesje
Zwart breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €3.60
Korting Breekmesje 13,5 Cm Geel
Geel breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €3.60
Korting Breekmesje 13,5 Cm Rood
Rood breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €3.60
Korting Breekmesje 13,5 Cm Blauw Afbreekmesje uitschuifmesje
Blauw breekmesje. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €3.60
Korting Creditcard kaarthouder Aluminium Met Rfid Privacy anti Skim Beveiliging Voor 1 Pasje
Zwarte anti skim pashouder aluminium 6 x 9 cm. Praktische (pin)pas/creditcardhouder gemaakt van zacht aluminium.
  • €4.35
Korting 3 Stuks Breekmesje 13,5 Cm Rood
Rood breekmesje 3 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €5.10
Korting 3 Stuks Breekmesjes 13,5 Cm Geel
Geel breekmesje 3 stuks. Afbreekbaar mesje met lemmet van aluminium en een transparante behuizing. Voorzien van veiligheidsvergrendelingsmechanisme en een afneembare kap voor het afstellen van het mesje.
  • €5.10
Korting Sleutelhanger Met Pillendoosje Voor Medicatie Medicijnen Meenemen
Een sleutelhanger met pillendoosje, zodat u uw medicatie makkelijk kunt meenemen. Materiaal: aluminium. Afmeting: ca. D 1,5 x L 5 cm. Met schroefsluiting.
  • €5.10
Korting 1x Luxe Kapstokhaken Jashaken Zwart Met Enkele Haak 3,6 X 1,9 Cm Aluminium Kapstokhaakjes Garderobe Haakjes
1x stuks luxe kapstokhaken / jashaken zwart aluminium. Deze strakke kapstokhaakjes / garderobe haken zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium hebben een enkele haak.
  • €5.10
×

TOP