This website is using cookies
×

Wonen - Baby en Kind

Baby en Kind

Baby en Kind Korting

Korting Gratis puzzelboek van Puzzelbrein
Leuk om mee te nemen op vakantie! Maak kans op mooie prijzen Geheel vrijblijvend en OP=OP Deze zomer lekker puzzelen? Bestel dan nu jouw gratis promotie exemplaar van Puzzelbrein met o.a. Sudoku’s, kruiswoordraadsels, Zweedse puzzels en meer!
 • 11,90
Korting Libelle Puzzelen
Libelle Puzzelen Libelle Puzzelen: het voordeligste puzzelboekje van allemaal. Elke editie bevat woordzoekers, sudoku?s, kruiswoordpuzzels, Zweedse raadsels, filippines, cryptogrammen én een prijspuzzel. Volop puzzelplezier en dat vanaf ?2,85 per editie....
 • €2,85
Korting Stopcontactbeveiliging Wit 5 Stuks Stopcontactbeveiligers Kinderbeveiliging
Stopcontactbeveiliging wit, 5 stuks. Deze stopcontactbeveiligers zijn te monteren door middel van kleefstrips. Alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.
 • €5,00
Korting Nagelknipper 7,5 Cm
Nagelknipper. Deze nagelknipper heeft een formaat van ongeveer 7,5 cm.
 • €5,35
Korting 6x Stopcontact Beveiliging Klem stopcontactbeveiligers Wit Met Randaarde Stopcontactbeschermers Kindveilig
6x Stopcontact beveiliging klem/stopcontactbeveiligers wit. Voorkom dat kinderen iets in het stopcontact steken en een schok krijgen. Zelfklevend en geschikt voor Europese stopcontacten. Materiaal: kunststof.
 • €5,50
- 79%
Korting Fotopuzzel
FotopuzzelBen je op zoek naar een leuke puzzel? Bestel dan nu je puzzel met je eigen gekozen foto. Ga voor een foto van jezelf of van een mooi moment en laat deze afdrukken op een puzzel. De puzzels zijn 3 mm dik en zijn gemaakt van glanzend hardboard....
 • 29,00
 • €5,99
Korting Stopcontactbeveiliging Wit 9 Stuks Stopcontactbeveiligers Kinderbeveiliging
Stopcontactbeveiliging wit, 9 stuks. Deze stopcontactbeveiligers zijn te monteren door middel van kleefstrips.
 • €6,00
Korting Hoekbeschermer Voor De Baby 4x Stuks Voor Tafel Kasten
Hoekbeschermer voor de baby, 4x stuks. Deze hoekbeschermers voorkomen dat een baby / peuter tegen de scherpe hoeken van tafels en kasten aan komt. Deze hoekbeschermers zijn gemaakt van zacht PVC. Formaat: ca.
 • €6,25
Korting 1x Stuks Drinkbeker Drinkbekers Roze 300 Ml 11 X 14 Cm Gekleurde Limonadebekers Melkbekers Campingbekers
1x stuks drinkbeker / drinkbekers kunststof roze 300 ml. Deze roze drinkbeker met witte binnenkant heeft een afmeting van ca. 11 x 14 cm en een inhoud van ca. 300 ml.
 • €6,59
Korting Foam traagschuim Hoekbeschermers Voor De Baby 4x Stuks Voor Tafel Kasten Veiligheid Voor Kinderen
Hoekbeschermer voor de veiligheid van de baby of peuter, 4x stuks. Deze hoekbeschermers voorkomen dat een kind zich verwondt aan scherpe hoeken van tafels en kasten.
 • €6,84
Korting Transparante Hoekbeschermers Voor De Baby 4x Stuks Voor Tafel Kasten Veiligheid Voor Kinderen
Hoekbeschermer voor de veiligheid van de baby of peuter, 4x stuks. Deze hoekbeschermers voorkomen dat een kind zich verwondt aan scherpe hoeken van tafels en kasten. Deze hoekbeschermers zijn gemaakt van zacht PVC.
 • €6,84
×

TOP