This website is using cookies
×

Wonen - Schoonmaken

Schoonmaken

Schoonmaken Korting

Korting Muizenval 2 Stuks Hout metaal Muizenvallen muizenklem
Muizenval/muizenklem, 2 stuks. Deze muizenvallen zijn gemaakt van hout en metalen frame en zijn verpakt per 2 stuks. Materiaal: hout, metaal. Formaat per val: 10 x 4,5 x 0,6 cm.
 • €4.84
Korting 3x Vliegenvanger Plakstrips 78 Cm Insectenbestrijding Vliegenstrips insectenstrips
Vliegenvanger plakstrips 78 cm 3 stuks. Vliegen en insecten blijven plakken aan de uittrekbare strook van de plakstrip. De stroken hebben een lengte van 78 cm en zijn 4,5 cm breed.
 • €5.05
Korting 3x Vliegenvanger Plakstrips 78 Cm Insectenbestrijding Vliegenstrips insectenstrips
Vliegenvanger plakstrips 78 cm 3 stuks. Vliegen en insecten blijven plakken aan de uittrekbare strook van de plakstrip. De stroken hebben een lengte van 78 cm en zijn 4,5 cm breed.
 • €5.05
Korting Muizenval Extra Groot Hout metaal Muizenvallen muizenklemmen
Muizenval/muizenklem, extra groot. Deze muizenval is gemaakt van hout en metalen frame en is geschikt om grotere muizen te vangen. Materiaal: hout, metaal. Formaat per val: 17 x 8 x 0,5 cm.
 • €5.10
Korting Muizenval Rattenval Extra Groot Hout metaal Muizenvallen muizenklemmen
Muizenval/muizenklem, extra groot. Deze muizenval is gemaakt van hout en metalen frame en is geschikt om grotere muizen of ratten te vangen. Materiaal: hout, metaal. Formaat per val: 17 x 8 x 0,5 cm.
 • €5.10
Korting 8x Insecten vliegen Vang Plakstrips In Koker Ongediertebestrijding Milieuvriendelijk Plakstrips Tegen Insecten
8x Insecten/vliegen vang plakstrips in koker. Kleine kokertjes met daarin een plakstrip om vliegen en ongedierte te vangen.
 • €5.25
Korting Gele Uitschuifbare Vliegenmepper 76 Cm
Een gele uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.
 • €5.35
Korting Roze Uitschuifbare Vliegenmepper 76 Cm
Een roze uitschuifbare vliegenmepper, met een lengte van minimaal 34 tot maximaal 76 cm. Materiaal: metaal/kunststof.
 • €5.35
Korting Strand Asbak Groen
Strandasbakje groen. Met dit handige en voordelige asbakje houd je het strand netjes en schoon. Ideaal, lichtgewicht en een leuke gadget. Formaat: ongeveer 8 cm hoog en een diameter van ongeveer 6 cm.
 • €5.45
Korting Muizenval 3 Stuks Hout metaal Muizenvallen
Muizenval 3 stuks. Deze muizenvallen zijn gemaakt van hout en metalen frame en zijn verpakt per 3 stuks.
 • €5.45
Korting Uitschuifbare Vliegenmepper Groen 60 Cm
Deze groene uitschuifbare vliegenmepper heeft een totale lengte van 60 cm. Ingeschoven is de lengte ca. 25 cm. De vliegenmepper is gemaakt van plastic en metaal. Ideaal om mee te nemen op vakantie, camping etc.
 • €5.60
Korting Uitschuifbare Vliegenmepper Geel 60 Cm
Deze gele uitschuifbare vliegenmepper heeft een totale lengte van 60 cm. Ingeschoven is de lengte ca. 25 cm. De vliegenmepper is gemaakt van plastic en metaal. Ideaal om mee te nemen op vakantie, camping etc.
 • €5.60
Korting 3x Vliegenvanger Plakstrips Met Honing 75 Cm Insectenbestrijding Vliegenstrips insectenstrips
Vliegenvanger plakstrips honing 75 cm 3 stuks. Vliegen en insecten blijven plakken aan de uittrekbare strook van de plakstrip. De stroken hebben een lengte van 75 cm en zijn 4,5 cm breed en voorzien van honinggeur.
 • €5.60
Korting Uitschuifbare Vliegenmepper Blauw 60 Cm
Deze blauwe uitschuifbare vliegenmepper heeft een totale lengte van 60 cm. Ingeschoven is de lengte ca. 25 cm. De vliegenmepper is gemaakt van plastic en metaal. Ideaal om mee te nemen op vakantie, camping etc.
 • €5.60
Korting Uitschuifbare Vliegenmepper Rood 60 Cm
Deze rode uitschuifbare vliegenmepper heeft een totale lengte van 60 cm. Ingeschoven is de lengte ca. 25 cm. De vliegenmepper is gemaakt van plastic en metaal. Ideaal om mee te nemen op vakantie, camping etc.
 • €5.60
Korting 2x Muizenvallen muizenklemmen Metaal 10 Cm Ongediertebestrijding ongediertewering Tegen Muizen
Een set van 2 muizenvallen/muizenklemmen, exclusief lokaas. De traditionele muizenval is een goedkope oplossing voor het bestrijden van muizen.
 • €5.70
Korting 3x Vliegenvanger Plakstrips Met Honing 78 Cm Insectenbestrijding Vliegenstrips insectenstrips
Vliegenvanger plakstrips honing 78 cm 3 stuks. Vliegen en insecten blijven plakken aan de uittrekbare strook van de plakstrip. De stroken hebben een lengte van 78 cm en zijn 5 cm breed en voorzien van honinggeur.
 • €5.70
Korting Sorbo Schuurspons Met Groen Schuurvlak Viscose
Schuursponsje met groene schuurlaag, uitwasbaar. Viscose sponsje van hoge kwaliteit, voor goede absorptie en streeploos reinigen. Afmeting: 13 x 9 x 2,5 cm.
 • €5.84
Korting 2x Muizenvallen muizenklemmen 10 Cm Ongediertebestrijding ongediertewering Tegen Muizen
Een set van 2 muizenvallen/muizenklemmen, exclusief lokaas. De traditionele muizenval is een goedkope oplossing voor het bestrijden van muizen.
 • €5.84
Korting Vogel Raamstickers 33 X 23 Cm 5 Stuks
Vogel raamstickers 33 x 23 cm, 5 stuks op 1 vel. Zwarte vogel raamstickers. Deze vogel raamstickers zijn niet alleen ter decoratie, maar ook functioneel.
 • €5.84
×

TOP