Heb je bij Binance crypto zoals Bitcoin, Ether of Cardano?

Ontvang rente over je crypto, maak gebruik van Binance staking.

Binance crypto exchange

Binance is op dit moment de meest populaire crypto exchange.

Dit heeft vooral te maken met het feit dat Binance werkt met hele lage transactiekosten en dat de orderafhandeling erg snel verloopt.

Binance staking

Binance staking biedt de mogelijkheid om spaarrente te ontvangen over je crypto wallet. Door je munten te beleggen in een staking pool ontvange je rente over je saldo.

Flexibele staking

Met flexibele staking kun je de crypto op ieder moment inleggen en ook weer opnemen. Bij inleggen duurt het één dag voordat je rente gaat ontvangen. Bij direct opnemen verlies je de rente van de lopende dag. De crypto rente wordt dagelijks uitgekeerd. Je ontvangt dus rente over rente waardoor er compounding ontstaat.

Vaste staking

Bij Binance vaste staking zet je de crypto vast voor een bepaalde periode. Hiervoor ontvang je dan wel een hogere rente. De crypto rente wordt wordt dagelijks uitgekeerd in je spot wallet. Hierdoor wordt het stake bedrag niet aangepast, waardoor je minder gebruik maakt van de compounding. Door de uitgekeerde rente aan het einde van de looptijd opnieuw te staken zal het rentedragende bedrag wel toenemen..

Aanmelden bij Binance

Nog geeen account bij Binance? Aanmelden bij Binance gaat heel eenvoudig. Voor level 1 zijn er geen aanvullende legitimaties nodig om je aan te melden. Alleen het invullen van je gegevens is voldoende om klant te worden van Binance. Stort je crypto bij Binance en start met sparen.

Ga nu naar Binance.com en maak gebruik van extra 5% korting op de transactiekosten.